Golf 8 R Huren

De populaire golf 8 R huren, is een droom van velen! Deze prachtige wagen, is niet alleen een eye-catcher, je ervaart ook een ultieme belevenis met een dagje erin rijden.

Wij bieden de Golf 8 r te huur aan in verschillende periodes

De Golf 8 r is al te huur vanaf een etmaal (24uur). Dit kost €300, inclusief 100 vrije kilometers, en een borgsom van €1.500 deze dient gelijk contant of per bankoverschrijving betaald te worden.

Je kunt de auto ook voor een weekend, of meerdere dagen huren in de week huren. Een weekend kost €700, en dit is vanaf vrijdag 12:00 tot zondag 18:00. Inclusief 300 vrije kilometers, en een borgsom van €1.500 deze dient gelijk contant of per bankoverschrijving betaald te worden.

Wil je de golf 8 r huren voor een langere periode zoals bijvoorbeeld een hele week? Dan kost dat €1.500 voor een hele week, dus vanaf de betreffende dag 7 dagen optellen. Inclusief 1000 vrije kilometers, en een borgsom van €1.500 deze dient gelijk contant of per bankoverschrijving betaald te worden.

 Waarom is de Golf 8 R zo populair om te huren?

Snelle, sportieve en stoere auto’s zijn altijd populair onder vooral jongeren, maar tegenwoordig is de auto ook populair onder de 50+’er. Wat deze R doet? Letterlijk alles is mechanisch in te stellen. Deze auto heeft werkelijk alle andere modellen overtroffen, de uitstraling, de rij eigenschappen, de snelheid.

Ieder R-model is altijd een stuk pittiger, en agressiever dan de GTI modellen, die al ongelofelijk krachtig en wendbaar zijn. Een echte autoliefhebber, kan zich vast de voorganger R32 wel herinneren, deze waren toen al razend populair en niet bij te benen.

Maar met de huidige technieken, dynamische onderstel, speciale bochtenstabilisatie systemen die verwerkt zijn in deze wagen overtreft het werkelijk alle voorgangers. Dus ben je van plan een deze auto aan te schaffen? Begin dan eerst eens even met een dagje, of weekend de Golf 8 R huren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de auto voor je overgaat tot aanschaf.

Golf 8 R huren om een dag te scheuren

Een krachtige, ultra dynamische auto heeft natuurlijk een krachtige motor nodig. In dit model model zit de 2.0-L 4Cilinder benzinemotor die ook bekend staat als de TSI. Alleen is deze voorzien van een sterke turbo en een aantal aanpassingen die ervoor zorgen dat deze auto maar liefst 300 PK levert!

Naast de krachtige motor, heeft deze auto ook 4Motion, het vierwielaandrijvingssysteem, zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid kracht richting het juiste wiel hebt.

Zo ben je binnen 4,8 seconden op de 100km per uur. En sta je binnen een mum van meters weer tot stilstand. De technieken in deze auto zijn werkelijk verbluffend